• 259
    bu sene* juventus'un da giyeceği forma çeşidi. ilk defa juventus'un klasik çubuklu formasından vazgeçtiğini görüyorum. bazı takımlar kafasını da kessen klasikleşmiş formalarından vazgeçmiyorlar, zaten vazgeçmemeleri de güzel. misal liverpool. düz kırmızı forma, düz kırmızı şort ve konç. bir sene de çıkıp "aga bu sene kırmızı beyaz çubuklu forma giyelim" diyeceklerini zannetmiyorum. deseler güzel olur mu, bence olmaz. zaten en iyi forma kültürü ingilizlerde.

    bazı takımlar ise klasik formalarıyla oynayıp duruyorlar. misal barcelona. barcelona'nın klasik forması bordo mavi kalın çubuklu formadır. ama bakıyorsun bir kalın çubuklu yapmışlar, bir ince çubuklu yapmışlar, bir parçalı yapmışlar*, bir celtic misali enine çubuklu yapmışlar*… bu sene de* hırvat milli takımı gibi kareli forma yaptılar. yetti la oynamayın şu formayla. taraftarlar hiç ses etmiyorlar mı anlamış da değilim.

    biz de bu kategoriye girenlerdeniz. klasik formamız, solda sarı sağda kırmızı olan parçalı formadır, kolların renkleri de parçalarla zıttır. ancak bakıyoruz bir sezon çubuklu, bir sezon düz sarı, bir sezon düz kırmızı, bakıyorsun ortada şimşek deseni var falan filan. hele bir de parçalı ile oynamalarımız var ki ayrı facia. bir bakıyorsun parçaların yeri değişmiş*. parçalar aynı kalsa bile kollarla parçaların rengi aynı yapılmış*, yanlamasına çizgiler atılmış*, göğüs kısmına ters parçalar yerleştirilmiş* falan filan.

    2013-2014 parçalısı efsaneydi. ondan sonra bir durakladık. ta ki 2018-2019 parçalısına kadar. bu senekini de beğendim. son iki sezondur iyi gidiyoruz bu konuda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın