resim
Okay Yokuşlu
Takım:Trabzonspor
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 291
    bu arkadaş neden bu kadar abartılıyor bilmiyorum. izlemedin mi falan demeyin, defalarala izledim. dümdüz bir oyuncu. fiziği sağlam, ancak çok ağır kalıyor. yaşı da zaten 25. hani 20 olsa anlarım da değil. valla sözlükte hakkında her yazdığım hemen ofsaytlanan elif elmas kendisinden daha meziyetli bir oyuncu. bu arkadaşın olup olabileceği maksimum şey mehmet topal. takım oyununda iş yapar, bölgesini savunur, mücadele eder ama o kadar izledim aklımda kalan maç sayısı 3 ya vardır ya yoktur. dümdüz bir adam, dümdüz.

    edit: avrupa'da olması size biraz cezbedici geliyor olabilir ama şu sözlükte kendisinin başlığından 6. 7. sayfalara bakarsanız yazılanları görürsünüz.

    --- alıntı ---

    edit 2: galatasaray'a gelsin taş yağmuruna tutulur. bu sene trabzonspor'un en az,toplam oynadıkları maçlarının yarısını izlemiş biri olarak söylüyorum: galatasaray'da en fazla yedek olur. bakın yine söylüyorum en fazla yedek olur. o galatasaray'da böyle sürekli tepeye filan oynayamaz. sadece söyle söyleyeyim, selçuk inan'ın trabzonspor'da oynadığı futbolun yarısını filan belki oynuyor.
    6 şubat 2018 18:12 ~ 18:15 · turkungururugalatasaray

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın