resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:Gaziantep FK
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 3249
    kesinlikle menajer abartması ve bizim taraftarın gereksiz sempatizanlık yaparak övdüğü bir adamdır. bu sezon 1-2 tane maçı çok iyi oynadı 1 tanesi şampiyonlar ligi lokomotiv moskova maçıydı sanırım varını yoğunu koyduğu.

    bu arkadaşımız oynayabileceği en iyi pozisyon 10 numaradır. ne 8 oynar ne de 6. çünkü pres ve hızı dışında bir albenisi yok bazen de defans arkasına güzel pas bırakabiliyor hücuma yakınken. çevre kontrolü, pas organizasyonu, oyun okuma vs gibi özellikleri düşük seviyede. birde bunun üzerine sorumluluktan kaçma özelliği eklenince özellikle ligin 2. yarısı belhanda'nın neden orta saha'nın geriye kadar gelip ndiaye'nin bildiğin hırsızdan kaçar gibi forvete koştuğunu görebilirsiniz. (bkz: 2018 - 2019 sezonu)

    yok fakir kante imiş yok şöyleymiş arkadaşlar nasıl izliyorsunuz ya harbiden ? kapalı savunmalara karşı bu kadar saç baş yolmamız , avrupada bu kadar ezilmemiz hep orta saha yüzündendi. fernando sene sonu gibi oynasa yine bu kadar ezilmezdik de. birde herkes tutturmuş pres diye adamın yer tutma özelliği o kadar kötü ki bu kadar hızlı olmasına rağmen adam kaçırıyor hızıyla açığı kapatmaya çalışıyor her seferinde. millet de diyor ndiaye ne basıyor amk

    kendisine mustafa sarp muamelesi yapmıyorum tabiki de fakat aradığımız adam kendisi değil kesinlikle. iyi fiyata okutmuşuz allah bereket versin bize de uğramasın. verdiği emekler için teşekkür ederiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın