resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:Gaziantep FK
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 3248
    bu kadar da gömülmesini anlamadığım oyuncu.

    kesinlikle o kadar kötü bir adam değil. orta alandan top sürerek çıkabiliyor ki başlı başına bir meziyet. dünyada bu tip kaç tane adam var merak ediyorum. bu çıkışlarda faul yapmadan da durdurmazsınız üstelik, güçlü kuvvetli bir arkadaş. oyunun her iki yönünde de var. iki yönde de mükemmel değil ama var, tek yönlü bir adam da değil yani. tempolu bir oyuncu vs.

    eksiklikleri de var. süreklilik pek yok. bazen bir maç çıkarıyor, bu adam neymiş diyorum ki bizde oynadığı bazı maçlar var cidden o performansını tüm sezona yaysa zaten ingiltere'den bize gelmezmiş. bazen de sahada katlanılmaz bir adam oluyor. garip bir tekniği var, kazma diyemiyorum; çok ince düşünüp ince attığı pasları oluyor ama saçma sapan yere attığı pasları da var. afrika'da büyüyen oyuncularda görüyorum genelde bu garip top tekniğini. kazma değiller ama garip bir ayak yapıları mı var desem bilemiyorum; farklılar. bence bir eksi değil bu ama niyeyse kazma yazıldığını da gördüm burada. asıl problemi ise saçma sapan işler yapabiliyor olması. bazen öyle bir yerde öyle saçma bir pres yapıyor ki kimse ona yardım etmediği için, arkadaşlarıyla anlaşıp birlikte pres yapmadığı için, rakip bu presi çok rahat kırıyor. haliyle orta alanda çok büyük bir delik oluşuyor. pres takımca yapılır, yoksa bir kişi deli dana gibi etrafta koşturup durur. pas oyunu özelliği de zayıf, genelde topu alıp gitme yanlısı bir arkadaş.

    aslında oyun yapısına uygun bir takıma gitse takımı için çok verimli olabilir. o takımın büyüklüğüne göre as ya da kaliteli bir yedek olur. hocanın kafasında sanırım pas oyunu var, bizde biraz zor tutar bu yüzden.

    bu yıl başında da söylemiştim, ffp varken bulabileceğimiz en iyi 8 numaralardan biriydi. şimdi yine ffp var ve para yoksa bu adamı gene bedava kiralamalıyız. para bulunursa daha kaliteli bir 8 numara alınabilir. genel düşüncemi paylaşmam gerekirse galatasaray'ın bu arkadaşı içinde bulunduğumuz koşullarda (lig / takım / ülke popülaritesi, ffp, ligi tanıması, takımı tanıması, camiayı tanıması vs.) bedava kiralamasına sevinirim. yok benim param var, istediğimi alırım diyorlarsa ya da scout transferi bulmuşlarsa eyvallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın