resim
Fernando Francisco Reges
Takım:Internacional
Mevki:Ön Libero
Yaş:36
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 2211
    fernando ligin en duragan oyuncusuydu. stoperlerin arasina gomulen, sut opsiyonu dusuk, defansif ozellikleri on planda klasik bir dos'tu. ben sahsen begenmezdim, daha dogru kotu oyuncu oldugunu dusunmemekle birlikte takimimda olmasini istemedigim bir oyuncu stili oldugunu dusunurdum. meloyla kiyaslanmasi falan fecaattir zaten. ayni kalibrede degiller kesinlikle. neyse fernandoya donersek takimi ortasahada durarak oynamasindan oturu hep kağnı modunda oynamaya mahkum birakan, hucuma cikamayan basarili ama tek yonlu bir oyuncuydu. ben takimimda 2 yonlu ortasaha istiyorum, o yuzden fernandonun satilmasina sevindim. hele hele 5 milyon para getirmesi resmen piyangodur, transfer basarisidir, muhtesem otesi bir durumdur.

    simdi sira mariano, diagne ve belhandayi gondermede. bu üc adam da gider ve kazanilan paralar akillica kullanilirsa galatasaray bu yil elindeki defolardan kurtulur ve guclenerek yoluna devam eder.

    son olarak, uyi kotu 2 yil katki verdigi icin tesekkuru hak ediyor fernando. ozellikle son besiktas maci icin ozellikle tesekkurler:)
App Store'dan indirin Google Play'den alın