resim
Mesut Özil
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:35
Boy:1.80
Uyruk:Almanya
  • 1231
    yahu ben bu insanları hakikatten anlamıyorum. velevki mesut'u aldın bunun altında bir tuhaflık olduğunu göremiyor musun?

    bir şey gerçek olamayacak kadar güzelse gerçek değildir.

    bu ne demek? bu yarın öbür gün mesut'u fener forması altında göremeyiz demek değil. ancak insanlar şunu anlamak istemiyor. bu tarz bütün transferlerin bir bagajı vardır. kimse kara kaşınıza gözünüze formanızı giymiyor.

    bu bagajlar ne olabilir:

    futbol yetenekleri körelmistir. van persie'de benzeri bir şeyi en azından bu topraklarda gördük. topa gidemiyordu.

    sakatlığı vardır. sneijder gibi bir oyuncuyu 28 yaşında alabilmemizin sebeplerinden biri de kasık sakatlığıydı. zaten devre arası olduğu için piyasa daralmıştı, takımı istemiyordu ve sakatlık sıkıntısı vardı o dönem. yoksa sneijder bu koklatırlar mı? ona rağmen yüksek maaş vermiştik

    yüksek maaş istiyordur. alın size pepe güzel bir örnek. hem daha rahat edebileceği hem de yüksek maaş alabileceği takım olduğu için beşiktaş'ı seçti. ya da drogba da bir örnek. artık düşüş dönemi gelmişti. yeni durumuna adapte bir maaşla yaşamak yerine olduğundan daha yüksek bir bedele çin'e gitti.

    bagajları arttırabilirsiniz. önemli olan bu bagajları ne kadarını ne kadar azaltabilirsiniz ve ne kadar taşıyabilirsiniz. yoksa ver vergisiz 20 milyon euro gelir mesut. sen verebilir misin peki?

    dip not: özellikle şu sakatlık hususu bizim ülkede çok hafife alınıyor. "sakatlanmazsa çok iş yapar." sakatlanacak, sen böyle dedin ya sakatlanacak. yılda 4 milyon euro bağlayacağım üzerine imza parası vereceğim bir de ise'li cümlelere bel bağlayacağım. korkunç bir şey bu anlayın artık.

    edit: otomatik düzeltme mağduru
App Store'dan indirin Google Play'den alın