resim
Vedat Muriqi
Takım:Mallorca
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.94
Uyruk:Kosova
  • 777
    kendisi takımımıza katilsaydi bence 11 oyuncusu olarak kullanılırdı. ama muriqi olmasa farklı bir plan kurabilir, veya aynı tipte başka bir oyuncu alabiliriz. kendisini alamamış olmamız çok büyük kayıp değil.

    fenerbahçe'de de 11 olacaktır.
    kruse muriqi ikilisi kağıt üstünde baya uyumlu. ama kanatlarda golcü oyuncu eksikleri var. rodri giderse, gomis'le yakaladığı uyumu muriqi ile yakalayabilir. ama sağ kanatta dirar/ikilisi 5 golü geçemez.

    orta sahada ozan zjajc emre tolgay jailson gibi oyuncu tipleri farklı olsa da kalite(emre çok yaşlandı artık) olarak birbirine yakın bi rotasyona sahipler.
    kruse varlığı düşünülürse, ersun yanal, jailson/ozan/zjajc üçlüsünü orta sahada daha sık kullanır gibi geliyor bana. çünkü ozan ve jailson tempolu /zjajc ise bu orta sahada skor yapmaya en yakın isim. (sayıları düşük kalsa bile diğerleri 0-2 gol ortalamasında)

    küçük bir analizde, muriqi tipi bir oyuncu ile fenerbahçe sonunda bir plana uygun bir takım haline geliyor. sanırım bu yüzden çok istediler.
    ha, oyuncu kalitesi olarak kruse ve ozan(eljif ve dorukhan ile benzer özellikte bir nesil öncesi) dışında keşke bizde olsa diyeceğim oyuncu yok kadrolarında ama geçen yılki kadro mühendisliği fecaati yok.

    2.nin fenerbahçe olmadığı şampiyonluk biraz yavan kaldı. toplasınlar kadroyu ait oldukları yere gelsinler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın