• 45
    2019-2020 sezonu, benim için bu beklentiyi karşılamaya adım adım gidiyor. belki bütüntransferler olmayacaktır, diagne/mitroglu/belhanda/fernando/mariano/linnes gibi futbolcuların, transfer dönemi ilerledikçe gelecek tekliflere göre takımdan gideceğini düşünürsek, onların yerine de 6 ve 8 numara ağırlıklı olmak üzere, 10 numara ve santrafor mevkilerine de oyuncular alabiliriz. bu da demek oluyor ki, yine zor bir ağustos ayı sonu bizi bekliyor*.

    fakat bardağın dolu tarafına bakalım,
    >jimmy durmaz
    >şener özbayraklı
    >adem büyük
    >ozornwafor
    >ryan babel
    >emre mor(işbu yazı yazılırken yükleniyor)

    transferlerini tamamladık. isimlere baktığımızda, ilk 11'e direk yazılacak oyuncunun, kağıt üstünde ryan babel olduğunu düşünebiliriz. fakat şunu görmek lazım; bu 6 transfer yurtdışı kampından önce takıma katıldı. bu da demek oluyor ki, maximum seviyede alberto bartali'nin kondisyon yükleme idmanlarını yiyeceklerdir. ekim-kasım-aralık aylarındaki yoğun maç haftalarında, fatih hoca'nın elini bir hayli rahatlatacak ve içerideki bazı göreceli kolay maçlarda takıma katkılarını vereceklerdir. özellikle, adem, jimmy ve emre mor'dan, geçen sezon yedek kulübesinden alamadığımız katkıyı, alacağımızı düşünüyorum. önceki sezonlarda, nasıl sinan, yasin gibi oyuncular, yedekten gelip, maç kazandıracak hamlelerde bulundularsa, geçen sezon bunun eksikliğini çok yaşadık. sinan, yunus, muğdat yerine, açıkçası kulübeye baktığımızda içimizi daha da rahatlatan bir manzarayla karşı karşıya olmak, en azından gayet iyi.

    gol kralı, gol rekoru kırmış*, kıymetlisantraforumuz diagne'nin satılması gündemde, ne kadar erken olursa, o kadar daha fazla oyuncuyla lige başlayacağımıza inanıyorum. tüm bu verileri düşündüğümüzde, yönetim ve teknik heyet doğru hamleler yapıyor. herhalde hepimizin mutlu olacağı bir transfer dönemi geçiriyoruz, sonu da hayrolsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın