• 21
    şu sürece banega ile başlamayıp mesa+2-3 milyon € verseler herkesin gözü kapalı kabul edeceği bir anlaşma olacaktı benim gözümde. mesa çok mu üst düzey oyuncudur değildir, çok mü kötü oyuncudur değildir.
    roque mesa aslında tam da bizim aradığımız bir orta sahadır, pas oyununa yatkın boyuna fiziğine göre sertliği olan bir oyuncu geçen sezon n’diaye ve fernando’da pasör oyuncular değildi, o yüzdendir ki deplasmanlarda nal topladık. galatasaray’a mutlak suretle ayağında top tutacak topu doğru kullanacak pas yüzdesi yüksek bir oyuncu lazım. bu mesa değil başka birisi de olabilir o önemli değil ama öyle bir oyuncu lazım.

    lakin hem mesa hem banega asla olmaz, mesa’yı alırsak bilin ki ever banega işi olmamış demektir çünkü geçen sezon sevilla’da bizim gibi her deplasman da bu orta saha ikilisi yüzünden kaybettiler onlarında sıkıntısı geriyi toplayacak orta sahaları olmamasıydı o yüzden fernando’yu istiyorlar. biz eğer ya banega ya mesa hangisi gelirse gelsin mutlak suretle defansif özellikleri olan kesici bir orta saha almak durumunda kalacağız keşke sevilla’nın kurmak istediği banega-fernando orta sahasını biz oluşturabilseydik ama ne yazık ki son haberlere göre bunu kuramadığımız gibi sevilla’nın kuruşuna da şahit olacağız gibi görünüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın