resim
Okay Yokuşlu
Takım:Trabzonspor
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 282
    celta'nın bize kiralayacağını ya da bütçemize uygun bir miktara bırakacağını sanmadığım milli futbolcu. 10 milyon euroya bile vermezler belki de okay'ı ki ben bizim o bonservisleri verecek durumumuz olduğunu düşünmüyorum.

    futbolculuğuna gelirsek, taş gibi 6 numara. yerli, ve türkiyede yetişmiş oyuncu statüsünde. defansif olarak pozisyon almasını biliyor, uzun bacaklı ve güçlü olduğundan iyi alan kaplıyor ve tackle yapma konusunda da gayet iyi. boyu çok uzun olmasına rağmen bir luyindama değil ama orta sahada havadan gelen topları karşılamakta çoğunlukla sıkıntı yaşamıyor. hem uzun hem kısa pas yeteneği ve oyun görüşü pozisyonuna göre iyi, arada uzaktan da yoklamayı seviyor. driplingi de o boya göre hayli temiz, hızını alınca orta sahada sürpriz basıp gidebiliyor. çeviklik konusunda sıkıntı yaşıyor ve kısa mesafede patlayıcı hızlanma konusunda da sorunları var. ama oynadığı pozisyon ve fiziksel dezavantajlarından bunlar gayet normal ve tolere edilebilir.

    kısacası orta sahadaki sıkıntılarımıza, özellikle fernando gidecekse, çoğunlukla derman olacağını düşünüyorum. kendisini çok beğenmekle beraber transfer etme ihtimalimizin olmadığını düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın