resim
Vedat Muriqi
Takım:Mallorca
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.94
Uyruk:Kosova
  • 766
    cok da üstüne gidilmemesi gereken futbolcu. ne pislikler döndü transferinde belli degil.

    kendisi zorluklar icerisinde büyümüs, mütevazi karaktere sahip bir insan. transferi ile de gündemde kalmaktan cok rahatsiz oldugunu bir kac kez belirtmisti. kariyeri icin daha iyi oldugunu bildigi icin galatasaraya gelmek istedi ancak kulübü izin vermedi.

    disardan olaya bakip da 1 sene daha rizede kalsaydi vs demek kolay ancak ben kendisine cok büyük baski yapildigini, ciddi tehditler aldigini düsünüyorum.

    ek olarak fenerbahceden 1 senede 2,5 milyon euro civarinda para kazanacagi konusuluyor. yani galatasaraya yüzde yüz güvenip 1 sene rizede kalip, kadro disi birakilma durumu ve galatasarayin kendisinden vazgecmesi ya da senelik 2,5 milyondan 4 senelik anlasma imzalamasi secenekleri önündeydi.

    bütün bunlara ek olarak kendisi sadece yarim sezon perfomans göstermis ve hala kendisini kanitlamasi gereken bir isim. yani 2018 2019 sezonu ikinci yarisindaki performansini bir daha gösterememe ihtimali var ki bence bu ihtimal de epeyce büyük bir ihtimal. baska bir deyisle, bir daha bu teklifleri görememe olasiligi epeyce fazla.

    bir memur cocugu olarak, kendi ülkem olmayan bir ülkede, böylesi bir durumda secim yapmak zorunda kalsam garanti parayi tercih ederdim. kariyer, san söhret, cocuklarima anlatilacak hikayeler vs hepsi tabiki önemli, ancak mesela ben torunlarima anlatacagim hikayeyi milyonluk malikanede anlatmayi tercih ederim :)

    özetle kendisinin yaptigi karaktersizlik vs degildir. kendisi bir durus göstermeye calisti ancak büyük baskilara maruz kaldi ve kendisi icin en garanti olan yolu tutmaya karar verdi. rakipte de olsa böyle bir karardan dolayi bir insan evladini agir sözlerle itham etmeyi dogru bulmuyorum. suclanacak kisiler caykur rizespordaki sahislar ve ali koc yönetimindeki karakterli durus göstermeyen fenerbahcedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın