• 34574
    "şener özbayraklı, bursaspor’da oynarken, benim için türkiye’nin en iyi sağ kanat savunma oyuncusuydu. fenerbahçe’deki kötü yıllar şener’i de etkiledi. ciddi bir ivme kaybetti. galatasaray’da kendini yeniden bulabilir mi? bana göre bulur. tümer metin’den dinledim. şener için hep “karakter olarak süper” der. böyle oyuncunun kaybettiklerini yeniden kazanması zor olmaz diye düşünüyorum. ayrıca bu dünya kötülere kalmasın, iyilerin olsun. şener de iyi insan. dilerim göz kamaştıran çizgiyi yeniden yakalar.
    galatasaraylı yöneticiler, diagne gitsin diye yırtınıyorlar. oysa fazla değil, altı ay önce almak için yırtınıyorlardı. bir futbolcu için bu kadar radikal görüş değişikliği olabilir mi? madem bu kadar ısrarla isteyip aldınız, şimdi satmak için niye bu kadar telaştasınız? ayrıca parasal yönünü bilemem ama diagne gitmezse de dert değil. hangi santrafor gelirse gelsin, diagne’nin karşısına bir 20 gol yazın. az mı? alacağınız santrforun böyle bir garantisi var mı? geçen yıl santrfor bulamadan gomis’i satıp, ligin koca bir ilk yarısında golcü diye kıvranmadınız mı? ne çabuk unuttunuz bunu da, daha bir golcü bulmadan diagne’yi postalamaya çalışıyorsunuz. geçmişten hiç mi ders almıyorsunuz?
    futbol federasyonu, altyapı hocaları konusunda kaliteleri, yetenekleri, tecrübeleri ve aldıkları maaşlarla ilgili çok ciddi yaptırımlar koymalı ve çok ciddi kontrol altında tutmalı. bu iş kulüplerin insafına bırakılırsa ancak bu kadar olur. yani olmaz.
    sonra “altyapıdan oyuncu çıkmıyor” diye feryat edip duruyoruz. bu feryat niye? kendimiz diyoruz, kendimiz buluyoruz. milli takımda altyapı hocaları zaten tamamen eşin, dostun, özellikle siyasetin ağır torpilleri.federasyon kurulu oluşuyor, siyaset belirliyor. altyapı hocası gelecek, siyaset atıyor. bari buralara karışmayın be kardeşim. türkiye’de altyapı maltyapı yok. bizi kandırıyorlar. altyapı şerefine üç defa: yalan. yalan.
    çok iyi biliyorum. zekeriya alp, “bir daha mhk başkanlığı mı, tövbe” demişti. zaten bu yeni dönem için mhk başkanlığını kabul etmesi için çok uzun ve çok ciddi uğraşlar verildi. zekeriya alp uzunca bir süre “hayır” diye direndi. ama benim duyduğum, nihat abi’nin ve özellikle selim soydan’ın tatlı dile, zekeriya alp’i bu kararından vazgeçirdi. dilerim zekeriya alp’in ikinci mhk başkanlığı döneminde hakemler, “gücün adaletini değil, adaletin gücünü” uygularlar. huzurlu ve adil bir futbol ortamı için buna çok ihtiyacımız var."

    şansal büyüka
App Store'dan indirin Google Play'den alın