• 24
    sakatlığı nedir bilmiyorum ama tam gelip "sağda solda özellikle smaçlardan sonra yere iniş stiliyle ilgili eleştiriler okudum, hemen herkes bu stili yüzünden sonunun derrick rose gibi olacağını söylüyor" yazacaktım ki adam zaten sakatlanmış. alakası olmayabilir ama tek ayak üzerine yere inişlerden birinde çapraz bağlarını koparmış biri olarak yapılan yorumlara da katılmamak elde değil. özellikle savunma varken karşısında tek ayak üzerine çok dengeli inemiyor. bu ağırlıkla dizleri bu stili kaldırmaz diye düşünüyorum.

    bir de yaz liginde nicks'e karşı oynadığı maçta gördüm ki, kendisi deandre jordan familyasından. şutu iyi değil, daha da ötesi, bombe dediğimiz şey hiç yok, haliyle blok yemeye çok musait ki yedi de zaten. buna karşın içerde yakaladığını smaçla bitirme peşinde bunda da yüzdesi fena görünmüyor. serbest atışlarda ise deandre jordan'ın eski haliyle yeni hali arasında bi yerde. tam üstüne oynamalık. greg popovich daha ilk maçta hayata küstürür bu gencoyu.

    velhasıl kelam potansiyelini bilemem ama lige hazır bir yıldız gelmiyor. gelişmesi gereken bir cevher olduğu kesin, bunu ne kadar başaracak göreceğiz.

    ayrıca landing konusunda şu video güzel; başrolde tabi ki majesteleri var. gerçekten çok acayip;

    https://youtu.be/mwFs7Li0Mos
App Store'dan indirin Google Play'den alın