resim
Berke Özer
Takım:Eyüpspor
Mevki:Kaleci
Yaş:24
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 100
    fenerbahçe kalecisi.

    şimdi, malumunuz bunların çok kalecisi var. ilk üç hafta, banko harun tekin oynayacaktır. harun'dan bir halt olmayacağını anladıklarında, kaleyi dördüncü haftadan itibaren altay bayındır'a emanet edeceklerdir. fakat, onun da bir numarasının olmadığının farkına varmaları maksimum üç hafta alacaktır.

    geldik yedinci haftaya;

    bu girdinin asıl öğesi olan berke özer kardeşimize, sıra yedinci haftada gelecektir. işte burda 17 temmuz 2019 süper lig 2019-2020 sezonu fikstür çekimi devreye giriyor. berke, fenerbahçe kalesini fikstürün galatasaray maçına denk gelen haftasına kadar koruyacaktır. o hafta, kale birdenbire volkan demirel'e verilecek, volkan da bize karşı panter kesilecektir. bu sefer içeride ve dışarıda kendilerini yeneceğimizi düşünüyorum. lakin, volkan bize karşı iyi performans gösterdiği için, sezon boyu abuk subuk goller yemesine rağmen takımın birinci kalecisi olarak ligi tamamlayacaktır.

    söz konusu bu entry, volkan demirel'in fenerbahçe'de kalacağı varsayılarak yazılmıştır. zira adamlar ihtiyar emre'yi bile aldılar, volkan olmadan bir parçaları eksik kalır. :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın