resim
Vedat Muriqi
Takım:Mallorca
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.94
Uyruk:Kosova
  • 753
    kendisi adina üzüldüm fenerbahce transferi sonrasinda. cocuklugunda tuttugu takim fenerbahce olmasina ragmen galatasaraya gelmek istiyordu cünkü fatih terim sistemine iyi uyum saglayacagini ve kendisini daha da gelistirecegini biliyordu.

    fenerbahcede cok basarili olacagini düsünmüyorum cünkü orasi tam bir kaos an itibari ile.

    galatasaray acisindan da, genel olarak anadoludan futbolcu almamak gerektigini düsünüyorum. futbolcudan bagimsiz olarak anadolu kuluplerinin yaklasiminin etik olmamasi nedeniyle bu konuda kati bir durusumuz olmali bence. (bkz: anadolu takımlarından futbolcu almak/#2690215)

    futbolculuk olarak ise sadece yarim sezon, inanilmaz düsük kalitede gecen 2018 2019 sezonunun ikinci yarisinda is yapmis bir futbolcudur. kendisini kanitlamasi gerekiyor henüz. bence büyük takim icin 1 sezon daha beklemek gerek kendisi icin. mevcutta bir risk ve tutup tutmayacagi tamamen karakterine ve futbolcu sansina bagli. mevcut ekonomik sartlarda böylesine bir riske gireceksek de kendisi degil de yurtdisindan gelmis bir futbolcu ile girmek gerektigine inaniyorum. yani kisacasi bana göre büyük bir risk var tutup tutmayacagi konusunda ve ben tutmayacagini düsünmeye daha yakindim. o nedenle gelmemesine sevindigimi de söyleyebilirim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın