resim
Vedat Muriqi
Takım:Mallorca
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.94
Uyruk:Kosova
  • 747
    (bkz: vedat muriqi/#2700400)
    4staredgala’nın transferini çok doğru yorumladığı transfer süreci geçirmiş kosovalı oyuncu.
    yukarıda entry’de hemşehrimin gelmesini istememiştim zaten bizim seviyemize değildi fikrine saygı duymakla beraber ben gelmesini isterdim. isteyen galatasaraylılar sanırım bir yerli santrafor, hadi ismini koyalım, hakan şükür( fetöden arındırılmış) potansiyeli için istedik. zaten fenerinde 20 milyon euro’ya yakın para gömmesinin sebebi çalım sevdası, forvet boşluğu ve yerli olmasının yanısıra , olası ikinci bir hakan sükür(fetösüz) vakasının galatasaray’da önüne geçmekti. ama şimdi fenerin geliştirici bir klüp olmamasından ötürü vedat’ın heba olma ihtimali daha fazla.
    vedat’ın fenerliliği tahminim prizrendeki türk birliğindekilerin etkisidir yoksa ortalama kosovalı arnavut birçok sebepten ötürü galatasaray sempatizanıdır. kendi de kariyeri için zaten galatasaray ( cana ile konuştuğunu zannediyorum ) istedi ama hayatın gerçekleri baskın çıktı, politik/sosyal baskı bile gördüğünü düşünüyorum. bizim vedata iyiliğimiz 4x2,2 =8,8 milyon euro oldu. fener tek kalsaydı bu işi 3 kuruşa bitirecekti.
    menajere de kızmıyorum, adamın işi bu, ayrıca söylemleri de hep medeniydi. ayrıca günün sonunda , fener’de, vedat ve serdar aziz transferleriyle yaklaşık 35 milyon euroluk bütçeyi heba etti. aklı başında fenerlileri dinleyin, veryansın ediyorlar. 2 fenerol dilenme parası heba oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın