resim
Ahmet Yılmaz Çalık
Mevki:Stoper
Doğum:26.02.1994
Ölüm:11.01.2022 (27)
Uyruk:Türkiye
  • 1370
    bu adamı hep östersunds maçındaki* hatasıyla hatırlayacağım.o maçta takım olarak vasat bir performans ortaya koyuyorduk ama dakikalar 58'i gösterdiğinde küçücük çocukların bile yapamayacağı hatayı yapmış ve maçı da o dakikada bırakmamızı sağlamıştı. hele bide aynı maçta attığı gol sonrası topu alıp hemen santraya koşması yok muydu...

    bu adamın tek numarası, sahada ortaya koyduğu agresifliktir. oyun kuramaz çünkü ayağı gerçekten çok kötü. çalım yemişse, hayatta geri dönemez çünkü biraz ağır, genelde tek hamlede topu almaya çalışır alamazsa da faul yapar. kafa toplarında ne iyidir, ne de kötüdür; yani 10 kafa topuna çıkmışsa 5'ini alır. yani böyle olmayan özellikleri vardı diye 2 yıl önce kalkıp 2.5 milyon euro bonservis verdik. allahtan o zamanlar yabancı sınırı falan yoktu yoksa dursun-levent aş en az 6-7 milyon euro teklif ederdi.

    bu sezon ve gelecek sezon, kulübede oturacak olan adama toplamda 1 milyon 800 bin euro vereceğiz. oyunumuza hiçbir şey katmayacak ve kendini geliştirmeyecek adama vereceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın