• 5064
    her fırsatta bizim transferler mevzubahis olduğunda, 2 yıldır şampiyon olmamıza, kulübe oluk gibi para akıyor olmasına rağmen "ama diagne'yi satmadınız daha, nasıl alırsınız x isimli oyuncuyu" diyen kalemşörlerin, daha tek kuruşluk satış yapmamış olan, dile kolay 3,5 milyar tl borcu bulunan, daha da ötesi uefa'nın ffp kurallarına uyamadığı için üst kurula sevk edilen fenerbahçe'nin transferleri nasıl yapabildiği hakkında tek kelam edemeyişini hayretle, ibretle ve de dikkatle takip ediyoruz.

    borsadan falan pek anlamam ama hiçbir transferinde ne aldığını ne verdiğini, ne vereceğini zerre kadar açıklamayan halka açık şirket mi olur? bizim bir zorunluluğumuz mu var ki yiyeceği zeytine kadar kuruş kuruş her şeyi açıklayıp medyanın ağzına konu veriyoruz? mesela şu max kruse denen adama ne verdiler de bonservisi elinde olan, iyi kötü piyasası bulunan adam ligde kalmayı son 3 haftada garantileyen bir takıma katıldı?
    çok ilginçtir, bir allah'ın kulu da çıkıp demiyor ki bu adamlara ne kadar transfer parası veriliyor acaba diye..
    geçen bir spor programında bir yorumcu 3 yıllık toplam 20 mil. eurolardan bahseder gibi oldu da bir anda konu değiştirildi. emin olun şaşırmam, bu rakamlar gerçek olabilir, başka hangi gerekçeyle gelsin ki bu adamlar hedefinin ne olduğu belli olmayan bir camiaya.

    diğer yandan, malumunuz göbeğimiz çatlıyor sözleşmesi devam eden ancak yollarımızı ayırmak istediğimiz oyuncuları göndermek için.
    dikkat ediyor musunuz ne valbuena, ne soldado sağlam transfer ücretleri almalarına rapmen kullanma hakkı ellerinde olan +1 yıllık opsiyonlarını uzatabilecekken uzatmadılar, ve gittikleri yerler de arabistan falan değil, mütevazi avrupa kulüpleri. aynı parayı almaları mümkün değil. onlara sorsan arkadaşlar çok karakterliydi derler ama o işlerin içinde de iş var bence.
    sonuçta aynı anda 4 teknik adama transfer ücreti ödeyen bir kulüpten bahsediyoruz.

    özetle, alet oldukları saçmalıklar ile bizi motive eden, başarılarımıza giden yoldaki motivatörümüz, itici gücümüz olan, kazandığımız şampiyonlukların değerini bize tekrar tekrar hissettiren, fatih hoca'nın deyimiyle aynı yolda yürümediğimiz, üstelik rütbemizin bile farklı olduğu bir garip camiadır kendileri...
    inşallah hiç uyanmayıp hep bu kafa yapısında devam ederler de , onlar temmuzların, bizler de mayısların şampiyonları olmaya devam ederiz...
    siz böyle daha çok fatih terim "hegele/megelemonyasına" şahit olursunuz, aynen devam...
App Store'dan indirin Google Play'den alın