resim
Vedat Muriqi
Takım:Mallorca
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.94
Uyruk:Kosova
  • 729
    çok büyütmeye gerek yok. fenerbahçe'ye ve kendisine hayırlı olsun. kendisi bir karar aldı, biz kalanların buna saygı göstermesi gerek.

    pek çok fenerbahçe yanlısı medya kuruluşu tarafından bir transfer çalımı olarak lanse edilmeye çalışılacak. geçiniz. bu transfer için ciddi bir meblağ elden çıkartıyorlar. 4 milyon euro + 4 oyuncu (2'si bonservisi ile, ikisi kiralık) oldukça büyük bir teklif. kaldı ki eğer böyle bir ücret ödendikten sonra soldado, slimani, frey benzeri bir performans ortaya koyarsa ciddi bir transfer başarısızlığı olacak. kaldı ki fenerbahçe'nin oyun tarzı ve rize'nin oyun tarzı karşılaştırıldığında, bu ihtimal hayli yüksek. geçen seneki kadroyu da düşününce, rize takımı bile kenar oyuncularının oyuna dahil olduğu ve fenerbahçe'ye kıyasla daha üretken bir oyun ortaya koyuyordu. eldeki kadro ile fenerbahçe'nin bunu sağlayabilmesi pek mümkün gözükmüyor.

    ikinci husus, uefa tarafından zaten ffp kıskacında olan fenerbahçe için dikkatlerin daha çok üzerlerine çekilmesi. sıkıntılı bir finansal durumdayken süper lig'den böylesine uçuk bir fiyatla oyuncu alınması ffp komitesinin gözünden kaçmayacaktır. futbolculara ödedikleri anormal yıllık ücretleri de düşünürsek, fenerbahçe tarafı bu tempoyla devam ederse 1-2 yıl içerisinde mutlaka ffp konusunda ciddi yara alacaklardır.

    bizim açımızdan bakarsak kadroda faydalı olabilecek bir oyuncuyu suyun karşı tarafına yolluyoruz. bu konuda üzülebileceğimiz tek husus, gelmesi gündemde olan yabancı sınırlaması açısından değerli olabilecek bir ismi alamamış olmamız. ancak kendisi kadar iyi oyuncuları ve belki de daha iyilerini benzer ücret karşılığında alabilmek mümkün. yeter ki yönetim ve teknik kadro bu oyuncuları yakalayabilsin.

    bu transfer ile ilgili bizim yapabileceğimiz yegane aksiyon, rizespor ve onların galatasaray markasına yönelik saygısızca açıklamalar yapan yöneticilere her tür mecrada sert ve "af yok" şeklinde bir tutum takınmasıdır.

    herkes için hayırlısı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın