resim
Vedat Muriqi
Takım:Mallorca
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.94
Uyruk:Kosova
  • 689
    düşürüldüğü ve sonrasında düştüğü duruma üzüldüğüm forvet.

    transfer süreci eski türk filmlerini hatırlattı bana. bahsedeceğim filmlerden 2 çeşiti vardı:
    bu 2 filmde ortak 4 karakter vardır. asıl oğlan, asıl kız, kızın babası ve kızı babasından isteyen yaşı geçmiş zengin ve veya zorba adam.
    senaryo:
    1- bu yaşı geçkin adam kızı babasından ister. baba parayı ve veya makamı görür ve kızının bir sevgilisi olduğunu bilmesine rağmen bu yaşlı adama kızını zorla verir.
    2- bu yaşı geçkin adam kızı babasından ister. ama baba için kızı önemlidir ve kızını vermez. kız ve sevgilisi mutlu mesut yaşar.

    1 nolu senaryoyu izledik bu transferde.

    açıkçası bir oyuncu fenerbahçe'yi istiyorum dese ve bizimkiler ısrarla transfer etse midem kaldırmaz. ancak fenerbahçelilerde mide falan kalmadığı için onlar için bu bir zafer.

    fenerbahçe ve fenerbahçeliler tam olarak bu:
    https://www.youtube.com/watch?v=2hx9J95Cm0c

    vedat'ın ise gözü kadro dışı kalmaktan korkmuş belli ki. geçtiğimiz sezonlarda mehmet ekici örneği var. adam 6 ay oynamadı fenerbahçeye gidecek diye ama şimdi hala kendisini toparlamaya çalışıyor. vedat da kadro dışı kalsa 1 yıl oynamasa sonrasında bizimkiler istemeyecekti belki de ve kariyeri tehlikeye girecekti.

    vedat sosyal medyadan açıklama yapınca basındaki tüm fenerbahçeliler bir anda kendilerinden emin konuşmaya başladılar. sürece dikkat etmişseniz bunu rahatça görebilirsiniz. bu özgüven nereden gelmekteydi? bir oyuncu sizin isteğiniz dışında bir açıklama yapıyorsa bu sizin modunuzu düşürür. özgüveninizi artırmaz! güvendikleri şey rizespor başkanıydı. baskıyla elbet vedat ellerine düşecekti.

    ve o sosyal medya açıklaması gelince 3 olasılıktan bahsetmiştim daha önce ve 3. olasılık olursa şaşırmam demiştim ve şaşırmadım. bunu görmek için de medyum falan olmaya da gerek yoktu.
    (bkz: vedat muriqi/#2698863)

    --- alıntı ---
    ...
    hasan kartal'ın yapacağı 3 seçenek var:
    1- tamam ulan ver son anlaştığımız bedeli al vedat'ı diyecek.
    2- tamam satmıyorum sene sonuna kadar bizde oyna sonra bedavaya nereye gidersen git diyecek ama sözleşme uzatması için mobbing falan yapacak sezon boyu.
    3- tamam madem öyle işte böyle ya istediğim takıma gidersin ya da kadro dışı bırakırım seni. oynamadan sezonu geçirirsin.

    3.ye şaşırmam.

    ...

    --- alıntı ---

    peki vedat'ın imza töreninde söyleyeceklerini tembihlemediklerini düşünen var mı?*
App Store'dan indirin Google Play'den alın