resim
Vedat Muriqi
Takım:Mallorca
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.94
Uyruk:Kosova
  • 688
    vedat muriqi için “almalıyız” “gelsin” diye tek cümle yazmadım. iyi futbolcu olmadığından değil, fenerbahçeli olduğunu öğrendiğim günden itibaren sırf bu nedenle gelmesini asla istemedim. fenerbahçe sempatizanı (bjk ve trabzonspor da dahil) bir futbolcunun florya’dan içeri adım atmasını istemem.

    burası türkiye, burada insanlar akılla ve ilkelerle değil, algılarla ve duygularla hareket ederler. bu nedenle de futbolcu duygusal bağı olan takıma karşı zaaflarından kurtulamaz. profesyonel olsa bile bu değişmez. dolayısıyla isteyerek ya da istemeyerek ihanet eder.

    ben iki santraforumuz diagne ve mitroğlu ile devam etmekten yanayım. gerektiğinde babel ve adem de orada rahatça oynayabilecek oyuncular.

    bizim en acil ihtiyacımız on numara. banega olmasa bile mutlak bir on numara al-ma-lı-yız. ben banega’nın fernando ile +2 m euro karşılığı takasını uygun bulurum ama daha fazlasına hayır. gerekirse banega’dan vaz geçilip diğer alternatiflere bakılmalı. hiçbiri olmazsa kagawa bizi bekliyor. ritm kazanırsa harika bir on numara olur kagawa.

    ekleme:diagne ile muriqi arasında fark var mı? bence yok. bazı yönlerden diagne, bazı yönlerden muriqi önde. fakat muriqi’nin fener’de başarılı olması çok zor. nedenini yazmayacağım ersun yanal bulsun.:)
App Store'dan indirin Google Play'den alın