• 39
    az önce asporda telefon bağlantısını dinledim.
    bir detay dikkatimi çekti, kendisi serdar aziz transferi için arabistan'dan 5 mil euroluk teklif gelmesine rağmen galatasaray yönetimine "biz fenerbahçe ile anlaştık, siz de anlaşın" diyerek aslında ne kadar sözünün eri olduğunu vurgulamak istedi. ee buradaki durum da aynı, desene o zaman rizespor yönetimine de zamanında serdar aziz için dediğin gibi "biz galatasaray ile anlaştık, siz de anlaşın" diye.

    diğer yandan sürecin başından beri vedat ister gelsin ister gelmesin modundayım. bir oyuncuya bu kadar takılmak pek hoş da değil zaten, senin şampiyonlar liginde oynama kartın var elinde, bunu transferde avantaja çevirebilmemiz, tercih sebebi olabilmemiz gerekir.
    her neyse konuya dönersek, 2 gece önce vedat'ın yaptığı "1 sene daha rizespor'da kalacağım" açıklaması genel anlamda galatasaray'ın zaferi olarak değerlendirilse de rizespor ve fenerbahçe'nin rahat durmayacakları belliydi. rizespor'un ısrarla fener ile anlaştığını dile getirdiği bu ortamda sürecin uzamasının tek sebebi olabilir; o da vedat ın direnmesi bence. yoksa normal şartlarda bir anadolu kulübü büyüklerden biriyle anlaşacak da, 2-3 gün boyunca o transfer nihayetlenmeyecek, pek görülen bir durum değil.
    gelişen süreçte şunları öğrendik;
    iyi niyetli olmadıkları muhakkak ama hadi bir an için rizespor başkanının gerçekten kulüp menfaatlerini ön planda tutan bir tutum sergilediğini düşünelim, asıl fenerbahçe yönetimine ne demeli. geçen sene emre akbaba, bu sene vedat.. hala akıllanmamış olmalılar. kardeşim daha önceleri mehmet topuzlar, alper potuklar..... gibi tamamen yönetim zorlamaları ile alınan oyunculardan ne fayda gördünüz de daha hala açıkça gelmek istemeyen bir oyuncuya sulanıp durursunuz, bu kadar mı midesizsiniz. ama amaç belli, maksat galatasaraydan maksimum para çıkışı sağlamak, yoksa kim takar vedatı, emreyi..
    sen böyle yaparsan, ilahi adalet şaşmaz, böyle 3,5 milyar tl lik borcun olur, sonra da vatandaşa el açarsın fener ol, lamba ol diye...
App Store'dan indirin Google Play'den alın