resim
Vedat Muriqi
Takım:Mallorca
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.94
Uyruk:Kosova
  • 640
    açık bir şekilde mobbing'e uğrayan futbolcu.

    kendisinin yerinde olsam fenerbahçe'den yıllık 10 milyon euro isterim. madem bu kadar kendisini istemeyende ısrarcılar. o zaman ödesinler yıllık 10 milyonu!

    bir de "galatasaray'da oynamak istiyorum demedim" haberleri çıktı. aspor bile bu haberi verdi. ama aspor'da hakan gündoğar kendisi şahsen konuştum demişti. aspor kendi çalışanını yalanlamakta. bu haberi geçen medyanın kimlerin elinde olduğunu unutmayalım. şu an hem futbolcuya mobbing yapıldığı yetmiyor gibi tüm medya'da da algı kasılmaktadır. dün geceden beri çıkan haberlere şüpheyle yaklaşın derim.

    ancak görünen o ki vedat'ı mecbur bırakıp fenerbahçe'ye transfer ettiklerinde kazanan ali koç'un egosu olacak. sözü geçen rizespor'a verilen teklifler gerçekse fenerbahçe'ye geçmiş olsun. vedat bir de ligde beklenen performansı veremezse o zaman izleyin cümbüşü*

    bizimkiler ise sakın ama sakın bu sıralar gaza gelip fiyat falan yükseltmesin. vedat fenerbahçe'ye giderse biz kaybetmeyiz.

    ekleme: fenerbahçe vedat'ı alırsa geçen sezon emre akbaba transferinin intikamını biz almış oluruz. emre'de ısrar edip daha yüksek para vermemize sebep olmuşlardı. bu durumda ise biz teklifle fenerbahçe'ye daha yüksek verdirmiş olacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın