resim
Vedat Muriqi
Takım:Mallorca
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.94
Uyruk:Kosova
  • 630
    twitter'da fenerbahçe taraftarının da desteğiyle vedat kadro dışı bırakılsın tt olmuş.

    en son mobbing yapılan vitor perreira bir gece ansızın türkiye'yi terk etmişti. üzerine de fenerbahçe'yi uefa'ya şikayet edip tazminat almıştı. kontratını da feshetmişti.

    bilemiyorum futbolcu bazında yansıması ne olur bu kararın. ama fifa ve uefa'nın tavrı hep futbolcudan yana. sen adama bir kulübü dayatırsan, imza atmadığında da kariyerini kötü etkilemek için takımın en önemli futbolcusu olmasına rağmen kadro dışı bırakırsan başına iş alabilirsin. böyle cahillikleri avrupa'da yapan ülke yok. o nedenle bildiğim kadarıyla avrupa'da bu konuda emsal bir karar da yok. ama uefa'nın önüne bu şekilde bir dosya geldiğinde bence futbolcuyu haklı bulacaktır. düşünsene başkanın vedat'a önerilen rakamlardan memnun değiliz diyor. para artmazsa vedat yok diyor. adamı da istediği kulübe vermiyor. tamam o zaman takımda kalıyorum dediğinde de kadro dışı bırakıyor.

    bence bu işten vedat'ın haksız çıkması mümkün değil. adam zaten kosovalı. can güvenliğim yok diye kaçar rize'den. rize insanının reputasyonu malum... hayatım ve kariyerim tehlikede der. kısa zamanda geçici lisans alır. rize'nin de elinde patlar oyuncu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın