resim
Mehmet Polat
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Türkiye
  • 14
    canımız ciğerimiz fatih terim hocamızın, aslanlar gibi oynayan bülent korkmaz - emre aşık ikilisini "topu oyuna iyi sokan stoper istiyorum" diye bozarak, tonla savunmacı aldırdığı dönemde galatasaray forması giymiştir.

    gerçekten de ayağı bir savunma oyuncusuna göre çok düzgündü. hatta, sırf ayağı iyi diye 23 ekim 2002 brugge galatasaray maçı'nda orta sahada bile oynatıldı ama olmadı tabi. olmadı derken, sezon genelinde iyi maçlar da çıkardı aslında. ikinci yarının büyük bir kısmında bülent korkmaz'la birlikte ilk on birde başladı ama galatasaray'ın hedefleri büyüktü, mehmet'in çapı belliydi. bizden ayrıldıktan sonra ara sıra hem şenol güneş, hem fatih terim tarafından milli takım'a alındı. kariyerine devam etti.

    bu arada, "topu oyuna iyi sokuyor" diye alınan stoperlerin hiçbiri bu işi bülent korkmaz kadar beceremediği için bülent korkmaz formayı geri aldı. sosyal medyada bazen "bülent'in ayağı iyi değildi" gibilerinden yorumlara denk geliyorum, tam tersi iyi oyun kurardı. özellikle de iyi uzun pas atardı. efsanevi kadroda stoperlerin bu özelliği orta sahayı epey rahatlardı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın