• 3
    futbol falan umurlarında olmayan kulüplerinin menfaatlerini koruduğu gibi bir cümlenin arkasına saklanarak, kulüp başkanlığı dışındaki işlerini yürütmeye çalışan, başkan olup koltuğum olsun biraz da ismim yürüsün mantığında olan başkanlardan oluşmaktadır çoğu. belki de hepsi, bilemem o kadarını.
    bir de çoğu kulüp başkanları genellikle fenerbahçeli. tesadüf mü? tesadüflere inanmıyorum açıkçası. galatasaraylı başkan bildiğim -hani o da ne kadar galatasaraylı- göksel gümüşdağ.
    allah hepimizin yardımcısı olsun. ülkemizdeki futbolda içinde bulunduğumuz bok çukurundan bu kafa yapılarıyla çıkılır mı? bence hayır.
    örneğin kendisine başkan denilmesinden hoşlanmayan altınordu spor kulübü yediemini , altyapıya önem veriyoruz ülkenin yerli futbolcu fabrikasıyız havasına girip bildiğin ticarethane gibi işletiyor.
    şimdi buraya kadar olanlar yasadışı mı? elbette değil.
    etik mi? tartışılır.
    ama gerçek şu ki, ülkemiz futbolunu düşünüyoruz deyip, yapılan ile söylenen birbirinden farklı olunca büyük bir tutarsızlık söz konusu olur. burada da yasadışı olmamasına rağmen insanları rahatsız eden, iç gıcıklayan, sinir bozucu bir hal alır.
    kitleleri yöneten bu insanlar bu şekilde davranınca sporda şiddet de olur, insanlar birbirine kin de güder.
    sonuç olarak biz daha çok epl güzellemesi yaparız. en azından kendi adıma yaparım.
    liyakat, liyakat, liyakat...
    profesyonellik, profesyonellik, profesyonellik...
App Store'dan indirin Google Play'den alın