resim
Emre Mor
Takım:Karagümrük
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:26
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 1157
    bildiğim kadarıyla kendisi fatih terim dışında "her işe bakarım abi" tarzı bir hocayla çalışmadı. celta vigo'ya transferi bence dortmund'a transferinden de büyük olaydı. yakın dönemde celta vigo'ya gidip parlayamayan tek hücumcu olabilir. gerçekten de adamların inanılmaz bir hücum hattı var. ben celta'nın diğer tüm hücumcularında olduğu gibi burada da yanılmadığını, dortmund sonrası güzel işler yapacağını düşünüyordum ama olmadı.

    celta'da, dortmund'da hiçbir zaman kulüpte hemen her şeye bakan, kendini kulübe adamış, hemen her alanda sorumluluk almaya çalışacak bir hocayla çalışmadı. fatih terim'in galatasaray'da yaptıkları adeta ingiltere'de takımıyla 4-5 yılı devirmiş menajerlerin yaptıkları gibi. hoca transferle de ilgileniyor, eminim kontratlarda da fikir belirtiyordur, birçok şeye karıştığını zaten biliyoruz. dortmund'da bu çok daha departmanlar üzerine ayrılmış vaziyette. celta'da da benzerdir, hücum hatları hariç pek bilmiyorum.

    şu dönemde gidip emre'nin bonservisine 4-5 milyon vermek makul değil. kiralama ücreti olmadan, maaşını devralarak, opsiyonlu kiralık hamlesi güzel olabilir ancak as olarak değil. yedek olarak. emre'yi direkt 11'e atmak yerine ülkeye adapte etmek, sorunlarıyla ilgilenmek lazım.

    ve evet. galatasaray o kadar büyük bir takım değil. şu galatasaray seviyesi var ya, o seviyede adam istiyorsanız sorunlarını rehabilite etmek zorundasınız. hem büyük yetenek, hem de sorunsuz adam buraya 40 yılda bir geliyor. büyük yetenek istiyorsanız sorunlarıyla ilgilenmek zorundasınız. galatasaray bu seviyededir. borçludur. bunlarla ilgilenmek zorundadır da.

    sneijder mi istiyorsun? göbeğiyle uğraşacaksın.
    melo mu istiyorsun? arkasında durup herkesi karşına alacaksın.
    drogba mı istiyorsun? orta sahadan frikik atınca idare edeceksin.

    emre mor mu istiyorsun? önce ergenliğe girmesini sağlayacaksın, sonra büyüteceksin, futbolcu yapacaksın. emre öyle davranıyor ki, ergenliğe bile girmemiş gibi. adeta bir çocuk. uğraşacaksın.

    yoksa rabotnicki yusuf hazır bekliyordur. imzala geç.
App Store'dan indirin Google Play'den alın