resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 2387
    eveeeeet sanırım sözlükteki herkes başlığına en az 1 kere yazdığına göre sıra bana da gelmiştir.

    şimdi bu adamı verilen bonservis üzerinden eleştirmek dünyanın en saçma işi. sadece bu adamı değil tüm bonservisli oyuncuları bonservisi yüzünden eleştirmek saçmalık. bonservisi veren yönetimi eleştirmek gereklidir. ama diagne özelinde bu işin istisna olduğunu söylemek gerekli, ffp kuralları gereği sattığımız kadar alabildiğimiz için bu diagne'ye verilen 10 m euro bonservisi biz buna vermeseydik devre arası transfer döneminden bu döneme taşıyamayacaktık bu parayı.

    şimdi diagne'yi bir yere okutup o verdiğimiz parayı belki 2-3 m euro fazlasını yaz dönemine taşımış olacağız inşallah. diagne bizim ligin seviyesindeki ve altındaki her ligde baş üstü takımların oynatabileceği tipte bir oyuncu. ama o ligde şampiyonluğa oynaycak takımlar için çok büyük soru işareti ve benim görüşüme göre 2 tık yetersiz.

    diagne'nin satışı için bence net olarak afrika uluslar kupasının bitmesi bekleniyor. diagne tsl de gol kralı olduktan sonra bu turnuvada da 2-3 gol atarsa kar ederek satabileceğimiz durumlar oluşacaktır.

    ancak bu adamın gitmemesi durumunda ya ne işte gol kralı adam dursun bakalım şl de 3-5 atarsa 20 - 25 e satarız düşüncesi ile noel baba'dan hediye bekleme düşüncesi aynıdır.

    şl de 4. torbadan giriyoruz ilk iki torbadaki 2-3 takım haricindeki diğer takımlar diagne'nin gol atmasını fln geçtim topa değmesine müsade etmez.

    ayrıca bizim takımın da yabancı oyuncu transferleri ile alakalı olarak copa america, afrika uluslar kupası ve gold cup'ı beklediğini -ki zaten mantıklı olan budur- düşünüyorum. dolayısı ile bu adama şu anda magandalık yaparak sosyal medyadan hakaret edip gitmeye zorlamak ahmaklıktır.

    sakin olup beklemeli ve bu adamdan gelecek paranın bizim bütün sezonumuza etki edeceği gerçeği ile hareket etmeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın