resim
Emre Mor
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:26
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 1151
    milliyet gazetesine göre kendisinin transferinde ciddi aşama kaydettiğimiz için yusuf erdoğan transferini askıya aldığımız isim.

    26 yaşındaki yusuf'a rotasyonda katkı versin diye yatırım yapmak mı? yoksa yeteneği tüm dünyaca malum olan emre mor'a mı? sanırım satın alma opsiyonlu kiralık emre mor'u tercih ederdim.

    arada iki açmaz var. emre hayatında her şeyi görmüş, lüks yaşayan aklı havada birisi. para saçmayı, çapkınlık yapmayı, vs. seviyor. yaramaz bir çocuk sıkıntılı aile yaşantısının olduğu da gerçek, hayatında baba figürü eksik. avrupalı antrenörlerde bu yok, profesyonel bakıyorlar hayata. ama bana transferi mümkün olursa beşiktaş gökhan töre ilişkisini yaşayabileceğimizi hissettiriyor. gökhan töre de milli takım kampına silah sokmuş bir isim. fatih hoca o gün gibi bu sürecide yönetebilir. emre'nin de bu yüzden transferi istediği belirtiliyordu. emre hız anlamında üst düzey, teknik kapasitesi yüksek potansiyeli hala worldclass ve yaşı 21. gerçekten hayatında eksik olan bir baba figürü desteğiyle kendini toparlayabilir.

    gelelim yusuf'a. yusuf 26 yaşında. galatasaray'ın kendisi için ömürlük fırsat olduğunu bildiği için transferde çok heyecanlı. hatta heyecanına yenik düşüp formayı giydiği için yönetim tarafından kızıldığı bile düştü gündeme. hızlı, atlet, oyun bilgisi anlamında mantalitesi eksik. ama devamlılığı var. vereceği en büyük katkı ise muhtemelen solbek ve sol açıkta ilk yedek tercih olmak, oyuna ilk dahil olan oyuncu olmak olur. maksimum kapasitesi belli buradan bir yıldız hikayesi çıkarmak oldukça zor.

    açıkçası, feghouli, babel, jimmy kanat rotasyonu 30 plus yaş iken ve şartlar mali açıdan zorlu iken free agent yusuf'tansa uygun kiralama ve satın alma opsiyonlu emre mor'u tercih ederim.

    iş sanki burada biraz aklı havada zengin güzel kız ve hep yanınızda olan kapı komşunuz iyi kız arasındaki gibi romantik bir tercih olacak. fatih hoca ise hayal etmeyi sever.

    hayırlısı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın