resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 2384
    kendisine yapılan terbiyesizlikleri instagram üzerinde artık sessiz kalmayarak bertaraf etmeye başlamış forvetimiz. daha önce yazmıştım ama keşke ergen twitter’cı, instacı tayfa buraları okuyor olsaydı ya da ülkemizin profili bu ortamdakine biraz olsun yakın olabilseydi. neyse yine yazmakta fayda var belki biri görür.
    1. bize gelmeyi kendi seçmedi, biz atladık elemana. adam orta direk kasımpaşa’da gayet mutluydu
    2. bonservisini kendi belirlemedi.
    3. bize 1587 gol atma sözü vermedi. elimden geleni yaparım dedi ve yaptı.
    4. penaltı almak ne zaman suç oldu? ligin ilk yarısı aynı taraftar “galatasaray’a penaltı çalınmıyor” diye zırıl zırıldı. buna şizofreni deniyor bilginize...
    5. diagne’nin bir çocuğu var. sosyal medyada kendisine “defol git” yazanlar acaba kaç paraya çoluk çocuk toparlayıp suudi arabistan’a taşınmaya ok derler? ben demem mesela. illa bir yere gideceksem burada eşşek gibi çalışır sonra dilediğim yere geçmeye çalışırım.
    6. şampiyonlar ligi’nde es kaza 4 5 gol atsa, ocak’ta en az 20’lere satmaz mıyız? sevilla ile fernando takası gerçekse, nedir bu ecel terleri?
    kendisi ile ilgili biraz sakin olunması, gitmeyecekse de dünyanın sonunun gelmeyeceğinin hatırlanması gereken oyuncumuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın