resim
Emre Mor
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:27
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 1148
    fatih terim etkisinden dolayı alınmasını istediğim oyuncu.

    normalde oyuncu yorumlarken fatih terim adam eder mottosunu çok kullanmam. tabi ki bütün hocaların oyuncular üzerinde etkisi vardır. bu fatih terim tarzı hocalar için önemlidir. ama bazı oyuncular için bu durum daha da önemlidir. bazı oyuncular ve mevkiler için ise önemi biraz daha azdır. örneğin banega. banega'nın iyi iş yapması için sistemi oturtmamız, yanında onun pas alanlarına koşu yapacak oyuncu almanız gerekiyor. yani istediğin kadar motive et, ondan verimi alamazsın. ya da fernando reges, çok değerli ve iyi oyuncu ama yapamayacağı şeyleri istersek istediğimiz kadar motive edelim, istediğimiz verimi alamayız. yani burada anlatmak istediğim bazı oyuncular için motivasyonun önemi 4 ise bazılarında 8.

    bir de kanat oyuncularının takımdaki diğer oyunculardan farkı biraz daha saha içinde özgürlüklerinin olması. daha doğrusu bazı teknik direktörlerin kanat oyuncularına saha içinde özgürlük vermesi. bunu şenol güneş ile fatih hoca çok iyi yapıyor. taktiksel disipline çok fazla bağlı kalmıyorlar. o yüzden, avrupa'da başarılı olamamış kanat oyuncuları fatih hoca ve şenol hoca'nın elinde daha değerli hale geliyorlar. bunların en büyük örneği şenol hoca için q7 bizim için ise son senelerde oynayan bütün kanat oyuncularımız. emre mor'un zaten en büyük özelliği ve sıkıntısı bu taktiksel disipline ayak uyduramaması.

    ikinci ve daha değerlisi durum ise, emre mor'u bu seviyelere çıkaran kişi fatih terim. dortmund'a transfer olmasında en büyük etken milli takım performansı. milli takım sayesinde bu seviyelerde bir oyuncu olarak görüldü.

    özetle emre mor transferi eğer gerçekleşirse onu en iyi bilenlerden birinin yanına gelecek. eğer gelmezse de yine onu en iyi bilen kişi istememiş olacak.

    ben yedekte yusuf erdoğan, sinan gümüş, muğdat çelik, adem büyük görmek yerine emre mor'u tercih ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın