resim
Ryan Guno Babel
Takım:-
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.85
Uyruk:Hollanda
  • 828
    instagramda "hangi forma numarasını almalıyım?" şeklinde paylaşım yapmış futbolcumuz. taraftarlar yoğun bir şekilde 8-0'a ithafen 80 numarayı almasını istemiş. ben de transfermarkt dan yararlanarak şimdiye kadar forma giydiği kulüplerde giydiği numaraları derledim.

    * futbola ülkesinde ajax'da başlıyor. 4 sezon forma giyiyor ve her sene farklı bir forma numarası alıyor. giydiği forma numaraları sırasıyla 39, 49, 11 ve 8.

    * daha sonra liverpool'a transfer oluyor. 19 numarayı alıyor ve 4 sene boyunca 19 numarayı sırtından çıkarmıyor.

    * liverpool'dan almanya'ya geçiyor ve hoffenheim forması giyiyor. 1,5 sene formasını giydiği kulüpte 10 numaralı formayı giyiyor.

    * oradan ilk kulübü ajax'a dönüş yapıyor ve daha önce de giydiği 49 numarayı alıyor. 49 numaranın ne önemi var herhangi bir bilgim yok. ajax'da 1 sene kalıyor.

    * ajax'dan türkiye ligine kasımpaşa'ya geliyor. 2 sene forma giyiyor ve 8 numarayı giyiyor.

    * daha sonra kasımpaşa'dan ayrılıp birleşik arap emirlikleri takımlarından al-ain fc'ye geçiyor. bir sene forma giyiyor ve yine 49 numarayı sırtına geçiriyor.

    * oradan ispanya ligine deportivo'ya transfer oluyor ve daha önce hiç giymediği 23 nolu formayı sırtına geçiriyor.

    * deportivo'da yarım sezon kaldıktan sonra beşiktaş'a geliyor. ilk senesinde 49 numarayı alıyor ancak son iki senesinde 8 numarayı giyiyor.

    * beşiktaş'tan premier lige fulham'a transfer oluyor ve orada da daha önce hiç almadığı 12 nolu formayı alıyor ve yarım sezon da orada kalıp, oradan takımımıza katılıyor.

    * hollanda'nın u20, u21, olimpik milli takım ve a milli takımlarında oynuyor. 11, 21, 9, 7 ve 19 numaraları giyiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın