• 619
    tüm gün hakkında yazacaktım aslında ama beklemek istedim. en büyük hatasını petrol sayesinde kendini 1. sınıf insan diğer herkesi 2. ve 3. sınıf olarak gören katarlı yönetimeri yüzünden yapan kuruluş. para çok her şekilde her zararın altından kalkarız diye afra tafra yapan petrol zengini, yüzsüz bir kabile devletinin mensubu ceo ları türklerle hayatta konuşmaz. alt müdür atar türkiye'ye o alt müdür'de bir alt müdür atar ve sadece o konuşur türklerle, diğerleri tahammül bile edemez aynı havaya.

    neyse bu kendini 1.sınıf gören salaklar ilk hatayı ertan abi ve onun ekibini pahalı diye tasfiye ederek başladı. 19 sene evvel dekoderi getirerek yeter artık üyesiniz diyende kendisiydi sağolsun. şuursuzlar sizin altyapınızı ve yönetimsel beyin kasınızı oluşturan ekip ertan özerdem ve onun ekibiydi. onun yerini hazır olmayan türk yöneticiler ile doldurmak istediler. o yöneticilerin çoğu da rahatsız olup ayrıldı.
    eh birikmiş 3 senelik primlere yattın bein sen bu kafayla kaliteyi tutamazdın. düşünün 15.000 brüt maaşınız var ve 3 senelik prim - senede 2 brüt maaştan 90.000 tl yapıyor ve bu katarlılar size, prim mi? ne primi gidin eski patronunuza sorun diyor.

    sen tutarsın o kaliteyi rüyanda, eh ne oldu babasının sağken holdinge sokmadığı bir miras yedi, beşiktaş fakirleşirken zenginleşen mikonos gülleri (düşünsenize ünal aysal ali sami yen stadına normal fiyatın üstünde birşeyler yapıyor ve hala başkan kalabiliyor, lise olsun camia olsun stadı başına yıkardık galatasaray olarak ) ve ailenin uzakta dursun dediği adam ile yancı, ne üdüğü belirsiz nasıl başkan olduğu tuhaf olaylarla açıklanabilecek çapsızları dinlediniz.

    bir de afra tafra yapıyorlardı 1 2 milyar zarar etsekte hiç umrumzuda değil diye, hayırdır? petrole eğilimin azalıyor olması ve x,y ve z kuşağının garabet, görgüsüz, ahlaksız(ah biri de dün londra'da koko+seks partisinde öldü daha yeni) arapların petrolle zengin olmasından tiksinmesi sonucu alternatiflere, temiz enerjiye kayması mı tutuşturmaya başladı totonuzu... (önümüzdeki 10 yıllık süreçte 50$ ve altı gözüküyor petrol fiyatları ortalaması)

    ünal aysal'ın başkan olduğu bir klüpler birliğine ağlayabilir miydi bu bein media? çok merak ediyorum. 150 milyon $ teminatı yakamayacaklarını hepimiz biliyoruz. katar'daki şampiyona sonrası tüm spor klüplerinde küçülecekler, parti bitti artık.

    galatasaray'la aleni bir şekilde maytap geçen sizsiniz, botokslu genç adama yılın eni ödülü veren sizsiniz, yani ne diyelim faksı da verdim, 3 kere kontrol ettim, gidip teslim edeceğim ay sonuna doğru, yar saçların lüle lüle bein sana güle güle...
    (önden peşin çekmeselerdi yıllık ücreti önceden ellerine verecektim, kısmet değilmiş.)

    bir de en sinir olduğum ilk üye olanlarına en eski üyelerinden daha ucuz paket vermeleriydi. adamlara 2001'den beri sizleyiz diyorum, üzgünüm efendim bu kampanya ilk üye olacaklara geçerli diyordu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın