• 11
    bu görüşmenin birinci muhattabının galatasaray olması gerek. zira galatasaray taraftarı ile gücünü göstermiş ve beinsports'un gelir hesabının anasını bellemiştir.

    1) beinsports yorumcularıyla, yayın politikasıyla galatasaray'ı ötekileştirmeyecek, eşit olacak.
    2) yabancı sınırı tartışmaları bir daha geri gelmemek üzere gündemden kalkacak.
    3) fiyatlar makul olacak.

    bakın digitürk kurulduğundan beri abonesiydim. en son kendi evimde 2, annemlerin evinde 2 olmak üzere 4 adet decoderim vardı. bu decoderlerden 2 tanesinde beinsports pakedi vardı. oldukça da güzel bir parayı otomatik ödemeye bağlamıştım. çatır çatır veriyordum her ay.

    ama ne zaman bu sene adaletsizlikler zirve yaptı, çat diye sadece bein'i değil digitürk'ü de kapadım. daha geçenlerde müthiş indirimli bir pakede denk geldim. telefon hattım dolayısıyla mı, yoksa başka bir aboneliğin promosyonu mu hatırlamıyorum ama normalde kullanmayacak olsam bile kenarda dursun diye alırdım. ama almadım. bu işler düzelmeden de almam.

    şimdi gelelim fasülyenin faydalarına. galatasaray'ın 30 milyon taraftarı var. bu taraftarın önemli bir kısmı da artık geliri olan kitle yani beinsports'un hedef kitlesi. 70 milyonluk ülkede bu kitleyi yok sayarak kar-zarar hesabı yaparsan iş götünde patlar. futbol izleyicisinin neredeyse yarısından bahsediyoruz.

    sana kulüpler yardımcı olamaz. 30 milyon insan münferit olarak ve asimetrik zamanlarda adaletsiz tavırların yüzünden senden ayrılıyor. çık galatasaray taraftarından özür dile. bundan sonra adil olacam de. o zaman abone sayın neredeyse 2'ye katlar. üstelik de galatasaray bu ülkenin dünyadaki futbol yüzüdür. yaptığın hareketin yararını sadece türkiye'de değil ligi yayınladığın tüm ülkelerde görürsün.

    şu an çekilebilirim, dolar kurunu indirin zırlamaları tamamen ben adaletsiz olmaya devam edecem ama zarar da etmemeliyim manasına geliyor.

    o kulüplerin hiç biri sana çözüm olamaz. galatasaray taraftarı ile barışman lazım. o yüzden sana yol göstereyim beinsports. teminatını yak ve bak şurdan siktir git.
App Store'dan indirin Google Play'den alın