• 19
    öncelikle başlığı açan kişi olarak oynanan maçlar kendi ülkesindeki tarih ve saate göre değerlendiriliyor. ondan 2 temmuz.

    artık işin gerçeği avrupa’nın ruhsuz futbolu olsa da bazen ondan uzaklaşıp böyle daha serbest, daha tutkulu, daha sert oynanan maçları izlemek iyi geliyor. tabii burası da artık eskisi kadar heyecan verici değil ama bir nebze daha iyi. en azından futbolcuların gözünde o ruhu görüyorum ben.

    arjantin beklediğimden iyiydi. orta sahası ve savunması olmayan bir takım neticede. bunu çokça kanıtladılar. 2. golde de tekrar hatırlattılar. bugün turnuvadaki tek iyi performanslarını sergilediler ancak bu sefer de şanssızdılar. brezilya geldiğini attı, arjantin direklere takıldı. yine de bırakın kupayı finali bile hak etmiyorlardı.

    messi bu maç çok sorumluluk aldı, iyi işler de yaptı ama özellikle agüero’dan gerekli desteği bulamadı. yine de turnuva genelinde messi seviyesinden uzaktı bence. messi olmanın da bedeli bu: iyi de oynasan kötü de oynasan koca bir ülke senin omuzlarında ve senin performansın fark etmeksizin takım kötü sonuç alınca suçlu sen oluyorsun.

    son olarak dani alves... diyecek bir şey yok bu yaşta bu performansa, saygılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın