• 18
    arjantin’in görece daha iyi oynadığı, 2 topunun direkten döndüğü, brezilya’nın ise 2 kere gelip maçı 2-0 kazandığı maç olmuştur.

    brezilya tam bir savunma takımı olmuş. dani alves muhteşem oynadı. sahanın en yaşlısı ama en iyisiydi. bu maçı ve belki de turnuvayı kazanacaklar ama neymar’ı arıyorlar. geri kalanlar da iyi oyuncular ama seviye yükseldiği anda dani alves ve biraz firmino hariç çok sırıtıyorlar.

    arjantin 2018 dünya kupasına göre çok daha iyi durumda. yavaş yavaş takım oluyorlar. bu oyuncu grubunda ısrar etmeleri gerekiyor. yalnız messi hariç diğer büyük yıldızlar hiçbir şey yapmıyor. agüero ve di maria son derece vasatlar. paredes, pezzella, de paul, acuna, foyth ve lautaro martinez gerçekten çok mücadeleci ve teknik olarak fena olmayan oyuncular. ajax’lı tagliafico çok sırıtıyor ama havuzda başka sol bekleri var mı bilemiyorum? teknik direktörleri scaloni de hiç fena bir hocalık göstermedi. bu maç için de gerçekten şanssızlardı. yedikleri 2’nci golde top 2 kere şansla gabriel jesus’un ayağında kaldı mesela. ama yine de daha geliştirmeleri gereken şeyler var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın