resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 2378
    takımda kaldığı taktirde önümüzdeki sezon taraftar da rahat verirse müthiş katkı sağlayacaktır.

    tabi mali sebeplerle 15 milyon eu gibi bir rakam satılması bizi çok rahatlatır. ama çöp muamelesi yapılması anlamsız. adam gol makinası. bakmayın geçen sezon bize transferinden sonra gösterdiği performansa. hele bir sezon başı kampı geçirsin, sistem kendisine göre şekillensin kesinlikle kasımpaşa'da olduğundan daha başarılı olacaktır. üstelik varlığı orta saha oyuncularımızı müthiş rahatlatıyor.

    ben de satılmasını isteyenlerdenim. daha doğrusu transfer politikamız bu adamın satılmasına göre şekillenmiş durumda. satılması hayati önem arzediyor. ama bir şekilde takımdan ayrılmazsa da çöp muamelesi yapmak, adamı mutsuz edip katkı sağlamasına engel olmak galatasaray'a zarar verir. taraftarın bu konudaki etkisi küçümsenemez. 30 milyonluk bir camiayız. en sağlam kişilikler bile 30 milyonluk bir mahalle baskısını kaldıramaz. en güzeli rahat bırakmaz. ben yönetimin diagne'yi satmak için her şeyi yaptığına eminim. taraftar baskısı bu işi sadece kötü etkiler.

    nasıl ki futbolcunun taraftarca çok istenmesi transferinde değerini arttırıyor, satıcıya pazarlık gücü veriyorsa futbolcunun istenmemesi de tam tersi etki yapar. sakin olmakta fayda var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın