• 5026
    bir zamanlar etrafımızdaki fenerbahçelileri kızdırmak için, yabancı arkadaşlarımızın fenerbahçe kim, galatasaray'da mı oynuyor falan dediğini söylerdik. elbette avrupa'daki popülaritemiz, farkımız hep ortada ama fenerbahçeli dostlarımızı kızdırmak için azıcık mübalağa ederdik.

    günümüzde ise öyle bir hale geldiler ki, artık hakikaten kötü durumdalar. çoğu transferde futbolcular bizi tercih ediyor. avrupa'da eskiden 3-5 yiyip dönerlerdi. şimdi hiç gidemiyorlar. euro cinsinden borç içinde yüzüyorlar. futbol takımlarında klas futbolcuyu geçtim, iyi futbolcu diyebileceğimiz kimse kalmadı. sarıldıkları başkanları ali koç işte, anlatmaya gerek var mı? bir önceki ise aziz yıldırım, onu anlatmaya gerek var mı? efsane diye sarıldıkları adam ersun yanal...

    nitekim çok zor duruma düşmüş bir kulüptür. rekabet bizi ayakta tutar, iyi olmalarını isterim falan yazmayacağım elbet. mümkünse bir kaç lig düşmelerini bile isterim. ben böyle rakip istemiyorum çünkü. fenerbahçe olmazsa galatasaray olmaz gibi klişelere ise asla ilgim olmadı. fenerbahçe olmadan da çok güzel olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın