resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 2375
    2019-2020 sezonunda galatasaray'da kalırsa senelik 2.350.000 euro alacaktır. kendisine talip olan arap kulüplerinin önerdiği maaş ise 4-4.5 milyon euro'dan başlıyor. bu da bu adam %100 ihtimalle takımdan ayrılacak demek. çünkü mevcut kazancının iki katını öneren bir teklifi olağanüstü bir durum olmadıkça (ailevi veya duygusal sebepler) kabul edersin. diagne 2 eylül'e kadar illa ki bir teklifi kabul edip transfer olacaktır, aksini düşünen varsa iddiaya girmeye hazırım*

    bu durum yönetimin diagne transferini ne kadar doğru bir şekilde tamamladığını gösteriyor. diagne'yi alırken kasımpaşa'ya 10 milyon mu ödedik 15 mi ödedik orası umrumda bile değil, umrumda olan tek şey diagne'ye verdiğimiz maaş. 2 küsür milyon maaş verdiğin bir santrforu 15 milyon euro'ya alıp 14 milyon euro'ya satsan 1 milyon euro zarar edersin. ama aynı oyuncuya 4 küsür maaş verirsen istersen bedavaya almış ol, hiçbir takıma satamazsın. adam eğer canı isterse oynar, istemezse oynamaz. elinden gelen tek şey oyuncunun iyi oynaması için dua etmek olur. adamın kontratı süresindeki her sezon +4 milyon euro zarar edersin. transferde en önemli şey bonservis değil, oyuncuya taahhüt edilen maaştır.

    bu yüzden (iyi oynayıp oynamadıklarından bağımsız olarak) belhanda ve feghouli transferleri yanlıştır, çünkü iki oyuncuya da olağanüstü maaşlar verilerek takımın kaderi bu ikilinin insafına teslim edilmiştir. diagne transferi ise gayet doğrudur, babel transferi maalesef aynı şekilde yanlıştır. umarım bundan sonraki transferlerimize olağanüstü maaşlar ödemek hatasını yapmayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın