resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 2374
    herkes biraz sakin olsa ayrılma sürecini çok daha kolay yürütebileceğimiz santraforumuz.

    çoğunluk adamın normal olmadığından, karakterinden, psikolojisinden bahsetmiş de , geldiği günden beri her gün her türlü hakareti adamın sosyal medya gönderilerinin altına hunharca döşemek nedir acaba? bunları yapanlar ruhen son derece sağlıklı, bilgeliğin doruklarında gezen gurular olsa gerek.

    kimse bu adam normal demedi. hep böyleydi. bize katkı sundu mu? bence sundu. yeterli miydi? pek değil ama onu bir de bizimle geçireceği bir kamp döneminden sonra görmek isterdim şahsen. öyle ya da böyle gol rekoru kırdı bu oyuncu. güçlenmiş hali bambaşka bir oyun oynayabilirdi. takıma uyum konusunda eleştirilere katılabilirim ama hocanın yönetemeyeceği kadar kötü bir durum olduğunu düşünmüyorum. halledilirdi.doğru motivasyonu bulmak önemli olan.

    muhtemelen 15 - 16 milyon gibi bir transfer yapacak. tabii bizim her b.ku bilen muhteşem sosyal medya taraftarı izin verirse. gerçekten oyuncusunu bu kadar kötü pazarlayan başka bir topluluk yoktur herhalde. diğer yandan hadi olmadı transfer diyelim , ne olacak? hoca mecbur oynatmak zorunda. neden adamın işini bu kadar zorlaştırıyorsunuz?! bi rahat bırakın artık bi rahatlayın!.
App Store'dan indirin Google Play'den alın