• 16
    --- alıntı ---

    sevgili alpaslan ağabey;

    bazı insanlar vardır sevgilerini kalbine gömerler ve onu sonsuza taşırlar. şu anda bu satırları yazan kardeşin; çocukluğundan itibaren dedesinden gördüğü galatasaray sevgisini, galatasaray'dan ayrılana kadar hiçbir şeye değişmeden, her türlü baskıya rağmen, maddi manevi önüne serilen imkanlara bakmayarak taşıyan biri olarak, senin gibi özel bir insana duygularını yazıyor...

    galatasaray'ın kapısından içeri girdiğim andan itibaren, belki içerisinde senden ve senin gibi bu formayı yürekten seven nice kardeşimden aldığım o güç, kazandığımız birçok şampiyonluğu ve kupayı getirdi. bireysel olarak da bu forma altında ulaşılması güç rekorlar kazandım. senin nezdinde tüm galatasaray taraftarına, ultraslana, bana verdiğiniz destekden dolayı çok teşekkür ederim. huzurunuzdan ayrılacağımı bilseydim, bu satırları belki de sen vefat etmeden sana birebir anlatabilecektim.

    sana allah'tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum. mekanın cennet olsun abim. bütün bu güzellikleri; her zaman araman, destek olman, moral vermene borçluyum. hele bir gün ezeli rakip fenerbahçe ile oynanan ve son dakikada attığım gol ile kazandığımız bir kadıköy deplasmanında kale arkasında bana sarılışın ve ağlayışın, hiç unutamadığım, hala büyük hüzünle hatırladığım bir andır. annemin rahatsızlığı nedeniyle yurtdışında olduğum dönemde cenazene katılamamam beni çok yaraladı.seni unutmayan o büyük galatasaray taraftarı ile beraber dualarım her zaman seninle olacak. belki bunları okumayacaksın ama kalbimden gelen duyguları bu satırlara döktüm.

    seni çok seven ve sevecek olan kardeşin. senin tabirinle;

    kral
    hakan şükür.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın