• 5021
    hakaret etmek istemiyorum ama gerçekten edep sınırlarını aşmadan çok zor bu camiadan bahsedebilmek. geçmişine, armasına saygım var. metin oktay'ın iltifat ettiği, can bartu gibi bir beyefendinin oynadığı takım nihayetinde. eminim tarihinde daha ne isimler, ne güzel adamlar vardır lakin günümüzdeki duruma bakıyorum;

    tescilli şikeci olduğu halde hala galatasaray'ı şikeci olmakla itham eder ama ortaya tek kanıt koyamaz.

    irkçılık yapan taraftarını basın toplantısı yaparak korur. üstelik doktor bana muz ye dedi gibi abuk sabuk bir söyleme de ciddi ciddi milletin inanmasını bekler.

    her sene basın toplantılarıyla hakem hakem diye ağlar ama sezon geneline bakıldığında 3 büyükler arasında en çok lehine hata yapılan kendisidir.

    başarısızlıklarıyla yüzleşmek yerine sürekli galatasaray'a çatarak gündem değistirir. (bu siyasette de malûm partinin sık yaptığı bir şey ki zaten çok benzerler bence birbirlerine.)

    şimdi geldiğimiz noktada ise yine bir transferde yine oyuncu kararını açıkça belirtmişken aradan çekilmemekteler. hayır, oyuncunun beyanı olmasa sonuna kadar bastırsınlar, en doğal haklarıdır. ama adam çıkmış ben galatasaray' da oynamak istiyorum demiş. bu yapılan oyuncuya da ayıp, bize de ayıp dahası bence kendi camialarına da ayıp. eğer bir oyuncu ben fenerbahçe'de oynamak istiyorum derse ve galatasaray hala o oyuncu için diretirse benim tanıdığın pek çok galatasaraylı bu duruma tepki gösterir, yönetimi eleştirir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın