• 12837
    evet arkadaşlar hayat diagne'den ibarettir, ya da orta sahamızın ortasında oynayacak oyuncudan hatta ve hatta yerli sayımızı artırmak için transfer etmeye çalıştıklarımızdan falan ibarettir. yaşamımızdaki en önemli idealimiz belhanda'nın 8.5 mu yoksa 10 numara mı olduğunu tartışmaktır. bireysel ve toplumsal yaşantımızı etkileyen önemli olaylar olsa bile hiçbir platformda dile getirmemeliyiz çünkü mariano'nun 33 yaşına girmesi sabah kalktığımda aklımıza gelen/gelmesi gereken ilk şeydir. bununla yaşamak zorundayız, biz olmasak kim yapacak yedek santrfor transferini... ozan kabak mesela günde en az iki doz entry girmek zorundayız çünkü en ama en önemli hadisedir onun satılması hayatımızda. ne bizi yavaş yavaş yozlaştıranlar ne de cinayeti ve şiddeti meşrulaştıranlar...

    haydi arkadaşlar telefonlarımızı alıyoruz ve diagne'nin instagram hesabına saldırıyoruz. çünkü bizim başka yapacak işimiz yok.

    bu sözlük galatasaray ile ilgili olabilir ancak unutmayın galatasaray kültüründe haksızlıklarla savaş vardır, özgürlük vardır, modernlik vardır. sadece sol kanatta kimin oynayacağını tartırşarak galatasaraylı olunmuyor ya da ilgi alanı dışına çıkılmıyor.
    saygılar.
    benden bu kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın