resim
Vedat Muriqi
Takım:Mallorca
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.94
Uyruk:Kosova
  • 482
    normal zamanda olsak, kagit ustunde kotu durmayan transfer. 24 yasinda, ligde bir sekilde kendini kanitlamis, kosova milli takiminin forveti. guzel bir basamak atlayip bizde sampiyonluk yarisi vererek avrupa kupalarinda oynayip kendini gelistirebilir ve pek tabi buyuk liglere (kuvvetle ihtimal almanya ligine) gecebilir. biz de hem katki alip hem para kazanabiliriz. keza transfer yaparken artik oncelikli hedefimiz, yarin obur gun tekrar satis yapabilecegimiz tarzda bir adam olmasi. sattigin kadar al varken (iyi ki var) olu yatirim yapmak akil isi degil. bunlar isin olumlu kisimlari.

    olumsuz tarafina bakarsak da, ligimizin kistasi cok guvenilir degil. diagne olayi ortada, ligin en cok gol atan yabanci oyuncusu olmasina ragmen saha icinde ve disinda bombos bir adami bela ettik basimiza. tabi ki her olay kendi icinde degerlendirilmeli ama su tecrube daha tazeyken, kalkip bir de karaktersiz rize baskaninin kapisinda dolasmanin mantigi da yok. belli ki bu arkadasa ederinin cok uzerinde bir bonservis vermek zorunda kalacagiz, bu parayi cok daha iyi harcayabiliyor olmamiz lazim. kaldi ki forvet mevkisine daha hazir, daha risksiz net performans alabilecegimiz bir oyuncu alirsak daha iyi olacak. sampiyonlar liginde basari icin gecen seneden ders cikarilmali. net golcumuz olsa gecen sene ayni takimla bile ilerleyebilirdik.

    yani bunlari topladigimizda, bana gore elimizde net forvetimiz hazir olsaydi, muriqi icin para verilip riske girilebilirdi. ama net forvet alacagimizi varsayarak, bu hamlenin gereginin olmadigini dusunuyorum. bu arada buyuk ihtimal biz almayip fener alirsa da, fernandao,webo benzeri bir katki alacaklar gibi hissediyorum. ama su an durumlarimiz cok farkli, bize hitap etmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın