resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 2356
    senegalli,kafasi kırık topçu.öncelikle benim fikrim;son sanıyede böyle bir adamın alınmaması yönündeydi.(bkz: #2601781)

    diagne'nin "ben arabistan' a gitmiyorum,anladınız mı?" diye tepki vermekte haklıdır,o da insandır.kendi gitmek istemediği yere gitmeye zorlanmamalıdır.burası doğrudur ancak;

    sen şampiyonluk kutlamalarına ;ki bütün futbol hayatında oynadığın klüplerde ulaşamamamışken burada ulaşıyorsun ve her şeyin güzel geçeceği,bütün sezonun meyvesini ve hazzını yaşayacağın günde takımınla birlikte o ruhu,o coşkuyu yaşamayıp gidip şampiyonluk kutlamaları yapılırken camaro marka arabanla instagramdan çocukça paylaşımlar yaparsan,yani bu takımın kurucusu olan ali sami yen'in,metin oktay'ların formasını terlettiği bu kutsal formanın ne anlamını ne de misyonunu ıdrak edebilmişsindir.

    bu forma değerlidir,kutsaldır.her futbolcu bu formanın değerini ve kıymetini bilmelidir.sen bu futbolculardan değilsin diagne.
    kontratım var dıyerekten tekrar bu formayı gıyebılecegını düşünüyorsan feci şekilde yanılıyorsun. taraftarlar olarak bizim balık hafızalı olduğumuzu mu düşünüyorsun?o formayla bir daha stada çıkabileceğini ve top oynayabileceğini mi düşünüyorsun?

    hata aslinda sende değil,işini son dakikaya bırakıp 6-7 ay boyunca koskoca dünyada forvet bulamayıp sana parayı bayılanda.onların da amaçları paranın yanmamasıydı ancak seçeçeğiniz futbolcunun ederinden çok karakteri, kişiliği önemlidir bence.sonradan görme topçuları alırsanız bu sıkıntıları yaşamanız normaldir.

    umarım satılır ve gidersin galatasaray'ımın önündeki bariyer...
App Store'dan indirin Google Play'den alın