resim
Mbaye Diagne
Takım:NEOM SC
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 2350
    tipik bir sonradan görme sendromu yaşayan kişi.

    daha önce güzel ayrılalım, piyasa düşürme operasyonuna katkım olmasın diye yazmadım yazmadım ama yeter artık.

    değil 30 gol, 130 gol de atsa galatasaray'da izlediğim en kötü 2-3 yabancı forvetten biridir kendisi. tekniği yok, şut tehdidi yok, duvar olma yok, kıvraklık yok, hızlı değil, sahip olduğu o fiziğine rağmen güçlü değil, pasları kötü bile değil berbat ötesi.

    karakter konusuna gelelim. taraftarın sosyal medyadan tepki göstermesi aşırı doğal bir durum. aşağı yukarı 40 milyon taraftarı var bu kulübün ve bu sayının yüzde 0.01'i bile kendisini sevmese bu 4000 kişi demek oluyor. ki kendisine sallayanlar genellikle küçük yaştaki çocuklardır bundan eminim. madem o kadar rahatsız oluyor kilitlesin hesabını, küfür edenlerle hukuk önünde hesaplaşsın. kalkmış burada galatasaray'ı tehdit ediyor. sanki kendisinden gelecek para olmasa kulüp batacak. biz bir şekilde yolumuzu buluruz da sen bu tavırla a takımda kalacağını sanıyorsan avucunu yalarsın. hem yeteneksiz, hem ahlaksız bu herif. kalkmış bir de gitmem ayağına asırlık kulübü tehdit ediyor. seve seve gideceksin hatta gittin bile fakat eğer az sözünün eriysen şu tavırlarını sürdürüp hiçbir yere gitmezsin. bakalım kim daha çok kaybeder.

    bunun gibilere paf takım müstehak. seneye değeri düşünce de satmayacaksın artık 4 yıl boyunca sürünsün u21 liginde her gün sabah akşam antrenman yapsın gençlerle. alsın parasını da 4 yıl sonra defolsun gitsin tabi kendisini tanıyan bir kulüp kalırsa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın