resim
Vedat Muriqi
Takım:Mallorca
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.94
Uyruk:Kosova
  • 459
    sarışın ve iskandinav olsa taraftar göbek atardı görüşünü artırıyorum ve kosovalı türk yerine kosovalı arnavut olsaydı şu anda taraftarlarımız yine voaaa tadında keyifle geziyorlardı.

    geçen seneki maçları hatırlayın. feghouli ve belhanda bir yere yatsa kurdeşen döküyorduk sakatlanmasınlar diye. alternatifleri yok çünkü. bu sene de ilk defa alternatifli kadro kurmaya çalışıyoruz ona da sevgili taraftarımız burun kıvırıyor.

    bence de hoca ilk forvet düşünmüyor vedat’ı. ama vedat sana ne sağlar biraz bunu düşünün. fikirsiz sallıyor insanlar burada, kaç maçını izlediniz? içeride 0-0, 1-1 giden maçta 65’te alırsın oyuna, havadan atarsın kafayla göğüsle indirir, yerden atarsın alır duvar olur sete yerleşirsin takım olarak. forveti çiftlersin ama elmander tarzı amc-forvet karışık oynar ortasahada eksilmezsin. doldur boşalta gidersin boğuşur rakip stoperlerle ortalığı karıştırır karambolü kaosu yaratır. ben şu özellikler için 3,5-4 milyon euro’yu asla fazla görmüyorum. gol vuruşu çok mu iyi? savruk vurduğu ama gol yaptığı pozisyonlar var ama bu özelliğine asla elit diyemem, vasatın biraz üstü gol vuruşu ama yedekten 8-10 katkı sağlar sana.

    ki portekiz lig sonuncusundan aldığımız marcao’nun transferine nasıl burun kıvırıldığı da, oyuncunun geldiği seviye de ortada. hoca da istiyorsa bu transfer kesinlikle yapılmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın