resim
Mehmet Topal
Görev:Teknik Direktör
Takım:Petrolul
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 2410
    19/20 sezonu için bu adamı istemeyen galatasaray taraftarının dayanağı ne çok merak ediyorum.

    ilk 11'imiz yabancı. yani ideal kadromuzda 11 tane yabancı var. peki yedek kulübesine kaç tane yabancı yazabiliyoruz? yazıyla bir, rakamla da "1".

    elimizdeki alternatifler? transferi gerçekleşirse şener. emre taşdemir. adem büyük. ahmet çalık.

    fatih terim vedat muriç'i forvete istiyor. aboubakar girişimlerinden anladığımız kadarıyla iki forvet de yabancı olacak. babel alındı. her an kadroya katabileceğimiz onyekuru da var. linnes, donk... iki sezondur forma bulduklarında yüksek performans veren isimler. işin aslı çok iyi yabancılarımızdan bazılarını dahi önümüzdeki sezon kadroya alamayacağız. yedeğe yazabileceğimiz +1 yabancı muhtemelen forvet hattında yer alır.

    mehmet topal bana göre şu şartlarda mükemmel bir yedek. defansta ahmet çalık'tan daha güvenilir bir isim. defansif orta sahamız sakatlanırsa hiç endişelenmeden her an sahaya sürebilirsin. kimse geçen sezonki istatistiklerine takılmasın. bir defans oyuncusu olarak geçen sezonki fenerbahçe kabus takımıydı. izlediğim fener maçlarında sahadaki belki de tek dirençli adam buna rağmen mehmet topal'dı. rakipler dalga dalga gelirken en bir direnç, ne bir yardım vardı.

    eğer mahmut tekdemir'i transfer edemiyorsan ve önünde boşta bir mehmet topal varsa bana göre kadrona katarsın.

    velhasıl artık yedek oyuncusu olduğunun bilincinde, maaşını buna göre belirleyecek bir mehmet topal galatasaray'a büyük katkı sağlar. neticede defansif orta sahan sakatlanırsa belki donk hazır bekliyor olacak ama yedek kulübesinde değil, sonraki maç için tribünde.

    abdülsamet karnukçu, atalay, mustafa kapı ve diğer gençler. bunlar alttan geliyor ama ne durumdalar bilmiyoruz. kontrat imzalamaya bakış açıları ne onu hiç bilmiyoruz. galatasaray önlemini almalı. kante'yi bile alsan sakatlandığında çaresizsin. bu çareyi yaratmalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın