• 9
    gidip gördüğüm, kuzey tribününde maç izlediğim ve hiç ama hiç beğenmediğim stad(ımsı).

    chelsea gibi büyük bir klübün stadı böyle olmamalıydı. izlediğim maç son derece güzeldi fakat ben oturduğum koltuğun kıçıma batmasından maç boyunca doğru düzgün oturamadım. o değil, ingiltere'de ayakta maç da izleyemiyorsun, hep oturman lazım ya. koltuk da zaten ufacık. allahtan 3 tane gol oldu da, arada bir ayağa kalktık.

    stadın girişi hiç de öyle anlatıldığı gibi "abi adamlar 2 dakkada giriyor 2 dakkada çıkıyorlar staddanrerero" değil. bildiğin deli gibi kalabalık içerisinde, 15 dakika giriş 15 dakika çıkış için bekliyorsun. stadın içerisi son derece pis ve eski. satılan yiyecekler berbat ve tuvaletler süper pis.

    ha diyeceksin ki, sen atmosfer nasıldı onu söyle, söyleyeyim. atmosfer pek bir güzeldi. fakat bu stadın eski, bakımsız ve pis olduğu gerçeğini hiç değiştirmedi.

    stadla alakalı söyleyebileceğim en olumlu şey, adamlar öyle bir sistem kurmuşlar ki, tribünden fuck deseniz muhtemelen sizi görüyorlar ve gelip uyarıyorlar. takip etmek için kullandıkları kameralar stadın her yerinde ve sürekli izleniyor.

    edit: imla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın