resim
Ryan Guno Babel
Takım:-
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.85
Uyruk:Hollanda
  • 801
    kendisinin özellikle şampiyonlar liginde sahte 9 gibi kullanılıp onyekuru (eğer kiralanması doğruysa) üzerinden hızlı hücum şekillendireceğimizi düşünüyorum. 2018-19 sezonunda içerideki beşiktaş maçında takım ön alan presini bu şekilde ve çok başarılı aşmıştı. üstelik kendisine ilk 11 maaşı bağlandı, onyekuru da yedek kalacak biri değil, ikisi de sağda oynamaz. babel'den 2. forvet ya da tek forvet - sahte 9 gibi faydalanacağız muhtemelen. zaten kendisine 33 yaşında bek kovalatmak biraz saçma olacak.

    bu anlamda eğer diagne satılr, kendisi forvette değerlendirilirse parayı orta sahaya harcama şansımız doğuyor ki bu kanatlara yapılan türk futbolcu takviyesini de anlamlı kılıyor. babel de kanat rotasyonunda olacaksa orada bir şişkinlik doğardı çünkü (babel-onyekuru-feghouli-yusuf-adem-yunus).

    süper lig için, özellikle iç saha maçları içinse daha klasik, rakip stoper ezecek bir 9 arıyoruz sanırım. muriqi buna işaret ediyor. babel burada gerekirse kanat rotasyonuna da dahil olabilir. gerekirse forvet de çiftlenebilir. 3 ana planı da işletecek bir futbolcu olduğu için sanırım aldığı yüklü ve uzun kontrat.

    kendisinden 2019-2020 sezonunda as, 2020-2021 sezonunda yedek olarak faydalanıp sözleşmesinin son senesinde podolski gibi cüzi bir miktara abd'ye ya da uzakdoğuya yollasak fiyat/performans olarak akıl almaz iyi iş olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın